Skatteudvalget 2010-11 (1. samling)
L 80
Offentligt
929017_0001.png
929017_0002.png
ÆndringsforslagTil2. behandlingen afL 80Forslag til lov om ændring af lov om afgift af elektricitet, lov om kuldioxidafgift af visseenergiprodukter, -registreringsafgiftsloven, momsloven og forskellige andre love (Ændredefordelingsregler på kraftvarmeområdet, forøgelse af fradrag for moms på hotelydelser ogfærdselsskadede køretøjer).
aÆndringsforslag om deling af lovforslaget

1)

Lovforslaget deles i to hovedforslag med følgende titler og indhold:

A.

”Forslag til lov om ændring af registreringsafgiftsloven (færdselsskadede køretøjer)”omfattende § 7 og § 9.

B.

”Forslag til lov om ændring af lov om afgift af elektricitet, lov om kuldioxidafgift af visseenergiprodukter, momsloven og forskellige andre love (Ændrede fordelingsregler påkraftvarmeområdet og forøgelse af fradrag for moms på hotelydelser)1” omfattende §§ 1-6og §§ 8-9)BemærkningerDer er under behandlingen af forslaget stillet et spørgsmål til skatteministeren, om ministeren vil stilleændringsforslag om deling af lovforslaget, således at de elementer, der omfatter de færdselsskadedekøretøjer, udskilles til behandling i et selvstændigt lovforslag (spørgsmål nr. 1 af 24. november 2010 tilL 80, stilles af Anders Samuelson (LA))? I benægtende fald er skatteministeren blevet anmodet om atyde teknisk bistand til deling af lovforslaget.Skatteministeren besvarede spørgsmål nr. 1 med at henvise tilden diskussion om spørgsmåletvedrørende deling af lovforslaget, der fandt sted under folketingets 1. behandling af forslaget.
Skatteministeren angav endvidere i sit svar på spørgsmålet, at regeringen, som en udløber afforhandlingerne om finansloven for 2011 har fremsat et lovforslag, der indeholder elementer afforskellig økonomisk betydning for borgere og virksomheder, hvorfor disse elementer mesthensigtsmæssigt bør fremsættes i et samlet lovforslag.1 Loven har som udkast været notificeret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 98/34/EF(informationsproceduredirektivet) som ændret ved direktiv 98/48/EF.
I forlængelse af skatteministerens svar på spørgsmål nr. 1, er der udarbejdet et ændringsforslag tillovforslaget (L 80), der af skatteministeren blev fremsat for folketinget den 17. november 2010.Ændringsforslaget lægger op til en deling af lovforslaget i overensstemmelse med spørgerensanmodning.