Større

Gå på opdagelse i Folketingets dokumenter

Tjek f.eks., hvilke lovforslag der er fremsat, eller hvilke § 20-spørgsmål der er stillet til en specifik minister, eller læs referaterne fra møderne i Folketingssalen.
Større

Her er vinderforslaget til Fremtidens Folketing

Cobe er sammen med Arcgency, Drachmann Arkitekter og Sweco Danmark udpeget som vinderne af projektkonkurrencen om Fremtidens Folketing, udskrevet af Folketinget og Bygningsstyrelsen.
Større

Hvad sker der i Folketingssalen?

På Folketingets kalenderside finder du dagsordner for møderne, ugeplaner for fremtidige møder og årsplanen for den nuværende samling.

Nyheder fra Folketinget

Nyhedsoversigten
21.03.2024
Praktiske forhold ifm. arkæologiske forundersøgelser i Rigsdagsgården

Fra marts 2024 bliver der foretaget arkæologiske forundersøgelser i Rigsdagsgården. Det påvirker en række praktiske forhold omkring Folketinget.

20.03.2024
Åben høring om opioider

Folketingets Retsudvalg inviterer til åben høring om opioider. Høringen finder sted onsdag den 3. april 2024 kl. 13.00-16.00 i værelse 1-133 på Christiansborg.

Tv fra Folketinget

Møderne i Folketingssalen og de åbne udvalgsmøder transmitteres live.

Se tv fra Folketinget
Større

Folketingets Oplysning

Har du spørgsmål om Folketinget, lovgivningen eller Christiansborg, kan du kontakte Folketingets Oplysning og få hurtigt svar.

Større

Folketingets EU-Oplysning

Har du spørgsmål om arbejdet i EU eller dine rettigheder inden for EU, kan du kontakte Folketingets EU-Oplysning og få hurtigt svar.

Find dokument på nummer og samling.

Dokumentlister

Dokumentlister er systematiske oversigter over specifikke dokumenttyper. Tilpas dokumentlisterne ved hjælp af venstremenuens filtre.

Se alle dokumentlister